Adoptie

Adoptie als alternatief

“Het werk van dr. Helen Wambach geeft een fascinerend inzicht in het onderwerp van adoptie. Sommigen van haar proefpersonen die geadopteerde kinderen waren, zeiden dat zij voordat ze geboren werden, wisten, dat zij zouden worden geadopteerd. Het maakte deel uit van hun levensplan.

… Hoewel het op het oog gecompliceerder lijkt, kan adoptie dezelfde ziel naar de ouders toebrengen, die ze door het geboorteproces ontvangen zouden hebben.

… Sommige mensen maken zich zorgen of ze wel de juiste ziel adopteren. Je zult geen ziel krijgen die niet voor jou bestemd is, als je alle aspecten van de adoptie in je gebed opneemt – en hiermee begint voordat je aan het adoptieproces begint en hiermee doorgaat totdat je het kind in je armen sluit. Als er iets niet goed gaat, zelfs op het laatste moment, dan kun je toch rustig blijven, omdat je het noodzakelijke spirituele werk hebt gedaan.

Adoptie is ook een manier om het karma van een abortus te vereffenen, hoewel het niet voor iedereen die een kind wil adopteren, uitvoerbaar of praktisch kan zijn om dit te doen. Maar het is voor de meesten mogelijk een kind een of andere dienst te bewijzen of steun te verlenen, ofwel door financiële donaties of door een andere actie. De weg van het gebed is, natuurlijk, beschikbaar voor iedereen. Bid voor een duidelijke richting voor je gezin, en laat je beslissingen leiden door de hand van God die nooit faalt.

Moeders en vaders, als je je kinderen niet wenst, hou dan toch van ze totdat ze voldragen zijn, en laat ze geboren worden. Biedt ze aan voor adoptie aan degenen die van hen zullen houden en hen in staat stellen om weer te kunnen leven, te lachen, te spelen en te zingen en samen te werken met hun vrienden op aarde om de reden van hun bestaan te vervullen.

Er zijn prachtige zielen van licht die erop wachten geadopteerd te worden. Er zijn ook zielen met uitdagend karma en idem karaktertrekken. Het karma van de toekomstige ouders zal altijd meespelen in het hele verhaal. Toekomstige ouders zouden er goed aan doen om altijd te bidden en spirituele technieken te gebruiken, om te helpen zoveel mogelijk karma te transmuteren voordat zij tot adoptie overgaan.”

Uit: Geboren willen worden door Dr. Neroli Duffy

Wil je meer informatie over de spirituele aspecten van adoptie, abortus en andere levensvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © 2021 Summit Publications, Inc. Alle rechten voorbehouden.